Sztuka wystąpień publicznych – jak dbać o wizerunek?

Co osiągniesz dzięki temu szkoleniu? Dzięki szkoleniu zdobędziesz umiejętności tworzenia scenariusza dobrej prezentacji oraz w zakresie świadomego budowania przekazu. Poznasz podstawowe zasady savoir vivre'u w kontekście wystąpień publicznych. Nauczysz się technik pracy głosem oraz mowy ciała, aby przyciągnąć i zatrzymać przy sobie audytorium do końca swojego wystąpienia. Dodatkowo trener przybliży Ci techniki obniżania stresu oraz uruchamiania poczucia pewności siebie. Podczas szkolenia dowiesz się gdzie warto być aktywnym i jak zadbać o swój wizerunek w sieci, aby był spójny z Twoimi planami zawodowymi oraz wizerunkiem marki, z którą się utożsamiasz.

Program:
I. Przezwyciężenie stresu podczas wystąpienia publicznego.
II. Poczucie pewności siebie mówcy.
III. Postawa oraz mowa ciała w trakcie wystąpienia – praktyczne wskazówki.
IV. Świadoma praca głosem – elementy fonetyki.
V. Sposoby budowania autorytetu oraz profesjonalnego wizerunku.
VI. Techniki wystąpień i prezentacji.
VII. Zasady świadomego kreowania informacji.
VIII. Skuteczne wykorzystywanie wizerunku statycznego i dynamicznego.

Trener: Michał Siegieda - dyrektor ds. komunikacji i PR Wirtualnej Polski. Konsultant i szkoleniowiec. Doświadczony dziennikarz m.in. Telewizji Polskiej, Telewizji Puls, Radia Eska. Absolwent politologii Uniwersytetu Marii Curie- Skłodowskiej w Lublinie. W 2013 roku nagrodzony tytułem "Publicysta Ekonomiczny Roku" przyznawanym przez Stowarzyszenie Eksporterów Polskich. Uczestnik programu stażowego International Visitor Leadership Program, organizowanego przez Departament Stanu USA. W 2019 roku ukończył kurs London School of Public Relations.

Szkolenie znajduje się w  Bazie Usług Rozwojowych

Z refundacji skorzystać mogą mikro, małe i średnie przedsiębiorstwa prowadzące swoją działalność na terenie województwa warmińsko-mazurskiego.

Szczegółowe informacji i zapisy pod numerem: 572 222 050 oraz biuro@fundacjawnb.org.pl

• Zaczynamy #NowyRozdział

13/02/2021

Rozpoczynamy rekrutację do programów wsparcia dla rodzin z Ełku i Gminy Ełk. W najbliższych miesiącach przeznaczymy ponad 2 mln zł na przeróżne działania i wydarzenia .

• Idziemy na ferie 18 XII 2020 do 18 I 2021

17/12/2020

Czekamy na Was z nową energią i działaniami w nowym 2021 roku.