Pozostałe usługi

SALA SZKOLENIOWA

Zapraszamy Państwa do skorzystania z usługi wynajmu sal. Fundacja mieści się  na parterze zabytkowej kamienicy przy ul. Jana i Hieronima Małeckich 3 w centrum Ełku. Budynek przystosowany jest  do potrzeb osób niepełnosprawnych.

W swojej ofercie posiadamy:

- salę szkoleniową (do 18 osób) wyposażoną w projektor multimedialny, laptop, flipchart, dostęp do internetu (wi-fi), klimatyzację,

- salę konferencyjną (do 10 osób) wyposażoną w zestaw video – konferencyjny, interaktywny flipchart, laptop, dostęp do internetu (wi-fi), klimatyzację.

Cena wynajmu sal:

- sala szkoleniowa 50 zł brutto/godzina

- sala konferencyjna 70 brutto/godzina

POŻYCZKI UNIJNE na rozwój przedsiębiorczości i turystyki

WARSZTATY KRAJOZNAWCZE I QUESTING

Usługi skierowane są do organizacji pozarządowych, szkół, instytucji kultury, jednostek samorządu terytorialnego oraz firm działających w obszarze turystyki. Szkolenia prowadzone są przez specjalistów, doświadczonych trenerów z branży turystycznej. Każdy z uczestników otrzyma zaświadczenia o ukończeniu szkolenia. Szkolenie z Questingu obejmuje jego historię, ewolucję oraz adaptację w różnych krainach geograficznych. Uczestnicy poznają metodologię questingu, zasady tworzenia własnoręcznych map, analizę miejsc dla potencjalnych questów. Questing jest związany z nowoczesnym postrzeganiem turystyki łączącym zabawę z emocjami, edukacją i zaangażowaniem.

PRZEWODNICTWO TURYSTYCZNE

Usługa prowadzona jest przez licencjonowanych przewodników turystycznych w województwie warmińsko-mazurskim i podlaskim. Nasi przewodnicy i instruktorzy posiadają uprawnienia państwowe i wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu imprez turystycznych pieszych, rowerowych i kajakowych.

RAGEBALL

Usługa polega na organizowaniu rozgrywek w Bubble Football, Bumper Ball, Zorbing, Archery Tag, Kregle Human Bowling. Posiadamy własny, wysokiej jakości sprzęt. Rozgrywki obsługuje nasz animator, który wytłumaczy jak używać sprzęt oraz na czym polegają zabawy. Jest to idealny produkt do zabaw integracyjnych oraz gier zespołowych.

WYNAJEM TOUR GUIDE

System Tour Guide ma na celu podwyższenie standardu obsługi uczestników  wycieczek i wizyt studyjnych. Jest to mobilny zestaw słuchawkowy, który umożliwia łatwe i komfortowe przekazywanie informacji przez jedną osobę większej grupie. Przeznaczony jest m.in. dla przewodników, pilotów wycieczek, prowadzących konferencje oraz tłumaczy.

• Zmiana adresu siedziby Fundacji

13/03/2020

Zmiana adresu siedziby Fundacji WNB.

• Relacja ze spotkania ze Zbyszkiem Pawlakiem

10/03/2020

Zapraszamy na krótką relację ze spotkania.