Pozostałe usługi

SALA SZKOLENIOWA

Oferujemy wynajem sali szkoleniowej wyposażonej w sprzęt multimedialny umożliwiający prowadzenie wideo konferencji, jak również szkolenia. W sali zapewniamy dostęp do bezpłatnego wi-fi.

POŻYCZKI UNIJNE na rozwój przedsiębiorczości i turystyki

WARSZTATY KRAJOZNAWCZE I QUESTING

Usługi skierowane są do organizacji pozarządowych, szkół, instytucji kultury, jednostek samorządu terytorialnego oraz firm działających w obszarze turystyki. Szkolenia prowadzone są przez specjalistów, doświadczonych trenerów z branży turystycznej. Każdy z uczestników otrzyma zaświadczenia o ukończeniu szkolenia. Szkolenie z Questingu obejmuje jego historię, ewolucję oraz adaptację w różnych krainach geograficznych. Uczestnicy poznają metodologię questingu, zasady tworzenia własnoręcznych map, analizę miejsc dla potencjalnych questów. Questing jest związany z nowoczesnym postrzeganiem turystyki łączącym zabawę z emocjami, edukacją i zaangażowaniem.

PRZEWODNICTWO TURYSTYCZNE

Usługa prowadzona jest przez licencjonowanych przewodników turystycznych w województwie warmińsko-mazurskim i podlaskim. Nasi przewodnicy i instruktorzy posiadają uprawnienia państwowe i wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu imprez turystycznych pieszych, rowerowych i kajakowych.

RAGEBALL

Usługa polega na organizowaniu rozgrywek w Bubble Football, Bumper Ball, Zorbing, Archery Tag, Kregle Human Bowling. Posiadamy własny, wysokiej jakości sprzęt. Rozgrywki obsługuje nasz animator, który wytłumaczy jak używać sprzęt oraz na czym polegają zabawy. Jest to idealny produkt do zabaw integracyjnych oraz gier zespołowych.

WYNAJEM TOUR GUIDE

System Tour Guide ma na celu podwyższenie standardów wycieczek i spacerów. Jest to mobilny zestaw słuchawkowy, który umożliwia łatwe i komfortowe przekazywanie informacji przez jedną osobę większej grupie. Przeznaczony jest m.in. dla przewodników, pilotów wycieczek, prowadzących konferencje oraz tłumaczy.

• Zapraszamy do nowej siedziby

08/01/2020

Zapraszamy do nowej siedziby fundacji.

• Podsumowanie projektu "MAMO, TATO - żyjmy zdrowo i bezpiecznie"

15/11/2019

W artykule przedstawiamy krótkie podsumowanie projektu.