►POŻYCZKI UNIJNE na rozwój przedsiębiorczości i turystyki

►SZKOLENIA z dofinansowaniem do 80% dla Mikro, Małych i Średnich Przedsiębiorstw

Oferujemy szkolenia otwarte i zamknięte. Dostarczamy kompleksowych usług szkoleniowych dla właścicieli i pracowników mikro, małych i średnich przedsiębiorstw oraz organizacji pozarządowych prowadzących działalność gospodarczą. Zakres kursów i szkoleń dotyczy przede wszystkim doskonalenia umiejętności zawodowych oraz podnoszenie kompetencji. Współpracujemy z doświadczonymi trenerami, którzy prowadzą zajęcia na najwyższym poziomie.

Oferujemy szkolenia z zakresu:

marketingu i promocji   ♦ mediów i komunikacji   ♦ tworzenia sieci informatycznych

♦ budowania wizerunku marki oraz marki osobistej   ♦ kadr i HR

♦ podnoszenia ogólnych kompetencji zawodowych   ♦ turystyki, krajoznawstwa i rekreacji

♦ analityki i optymalizacji serwisów internetowych

►WARSZTATY KRAJOZNAWCZE I QUESTING

Usługi skierowane są do organizacji pozarządowych, szkół, instytucji kultury, jednostek samorządu terytorialnego oraz firm działających w obszarze turystyki. Szkolenia prowadzone są przez specjalistów, doświadczonych trenerów z branży turystycznej. Każdy z uczestników otrzyma zaświadczenia o ukończeniu szkolenia. Szkolenie z Questingu obejmuje jego historię, ewolucję oraz adaptację w różnych krainach geograficznych. Uczestnicy poznają metodologię questingu, zasady tworzenia własnoręcznych map, analizę miejsc dla potencjalnych questów. Questing jest związany z nowoczesnym postrzeganiem turystyki łączącym zabawę z emocjami, edukacją i zaangażowaniem.

►PRZEWODNICTWO TURYSTYCZNE

Usługa prowadzona jest przez licencjonowanych przewodników turystycznych w województwie warmińsko-mazurskim i podlaskim. Nasi przewodnicy i instruktorzy posiadają uprawnienia państwowe i wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu imprez turystycznych pieszych, rowerowych i kajakowych.

►RAGEBALL

Usługa polega na organizowaniu rozgrywek w Bubble Football, Bumper Ball, Zorbing, Archery Tag, Kregle Human Bowling. Posiadamy własny, wysokiej jakości sprzęt. Rozgrywki obsługuje nasz animator, który wytłumaczy jak używać sprzęt oraz na czym polegają zabawy. Jest to idealny produkt do zabaw integracyjnych oraz gier zespołowych.

http://www. rageball.pl

►WYNAJEM TOUR GUIDE

System Tour Guide ma na celu podwyższenie standardów wycieczek i spacerów. Jest to mobilny zestaw słuchawkowy, który umożliwia łatwe i komfortowe przekazywanie informacji przez jedną osobę większej grupie. Przeznaczony jest m.in. dla przewodników, pilotów wycieczek, prowadzących konferencje oraz tłumaczy.

• Znak Jakości Ekonomi Społecznej i Solidarnej 2019

10/06/2019

Jako jedyni ze wschodniej części województwa warmińsko-mazurskiego otrzymaliśmy Certyfikat Znaku Jakości Ekonomii Społecznej i Solidarnej 2019.

• Warsztaty medialne w pigułce

25/03/2019

Warsztaty medialne w pigułce przeprowadzone przez dziennikarkę radia Olsztyn- Małgorzatę Zbrożek.