O nas

Fundacja Wsparcia Nauki i Biznesu jest organizacją pozarządową. Naszym celem jest wspieranie rozwoju biznesu i nauki, pobudzanie rozwoju przedsiębiorstw oraz działalność wspomagająca rozwój gospodarczy, w tym rozwój przedsiębiorczości społecznej.

Wzmacniamy kompetencje i kwalifikacje pracowników, firm prywatnych, instytucji publicznych oraz osób pozostających bez zatrudnienia. Oferujemy szkolenia otwarte i zamknięte. Dostarczamy kompleksowych usług szkoleniowych dla przedstawicieli firm oraz dla osób indywidualnych. Zakres kursów i szkoleń dotyczy przede wszystkim doskonalenia umiejętności zawodowych oraz podnoszenie kompetencji. Współpracujemy z doświadczonymi trenerami, którzy prowadzą zajęcia na najwyższym poziomie.

Nasz zespół:

• Znak Jakości Ekonomi Społecznej i Solidarnej 2019

10/06/2019

Jako jedyni ze wschodniej części województwa warmińsko-mazurskiego otrzymaliśmy Certyfikat Znaku Jakości Ekonomii Społecznej i Solidarnej 2019.

• Warsztaty medialne w pigułce

25/03/2019

Warsztaty medialne w pigułce przeprowadzone przez dziennikarkę radia Olsztyn- Małgorzatę Zbrożek.