O nas

Fundacja Wsparcia Nauki i Biznesu jest organizacją pozarządową. Naszym celem jest wspieranie rozwoju biznesu i nauki, pobudzanie rozwoju przedsiębiorstw oraz działalność wspomagająca rozwój gospodarczy, w tym rozwój przedsiębiorczości społecznej.

Wzmacniamy kompetencje i kwalifikacje pracowników, firm prywatnych, instytucji publicznych oraz osób pozostających bez zatrudnienia. Oferujemy szkolenia otwarte i zamknięte. Dostarczamy kompleksowych usług szkoleniowych dla przedstawicieli firm oraz dla osób indywidualnych. Zakres kursów i szkoleń dotyczy przede wszystkim doskonalenia umiejętności zawodowych oraz podnoszenie kompetencji. Współpracujemy z doświadczonymi trenerami, którzy prowadzą zajęcia na najwyższym poziomie.

Nasz zespół:

• Poznaj Miasto z Przewodnikiem po raz drugi!

08/08/2019

Projekt "Poznaj Miasto z Przewodnikiem po raz drugi!" to cykl spacerów z wykwalifikowanym przewodnikiem turystycznym.

• Odsłonięcie tablicy upamiętniającej w Ełku

01/07/2019

30 czerwca 2019 roku nastąpiło uroczyste odsłonięcie tablicy upamiętniającej byłych mieszkańców miasta wyznania mojżeszowego.